Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönne ha a barátnőtök egy szál kötényben várna otthon?
Figyelt kérdés
Még sose próbáltam de kíváncsi vagyok mi lenne a reakció ha egy pasi így látna meg az ágyban. 19 L2019. máj. 11. 13:59
1/17 anonim válasza:
Nyilván minden hetero pasi örülne ennek és tetszene neki
2/17 anonim válasza:
Imádnám, feleségnek való az ilyen nő :D
3/17 A kérdező kommentje:
És inkább kisebb fodrosat vagy nagyobb mellet eltakarót preferáltok?
2019. máj. 11. 14:09
5/17 anonim válasza:
Bocsi az offért, de a kötényről csak nekem ugrik be a konyhai kötény? :D
6/17 anonim válasza:
kötény? konyhai? hát szexybb cuccban várhatna....
7/17 A kérdező kommentje:
Inkább felszolgálósra gondoltam mint konyhai, kicsi fodros fehér, nagy masnival vagy olyan ami a mellet pont eltakarja
2019. máj. 11. 14:30
8/17 anonim válasza:
Pont jó lenne ez az összeállítás!!
Bár így várnának!!
9/17 anonim válasza:
Pici, fodros, fehér! De ne az ágyban, henem így nyiss ajtót vagy így legyél a konyhában! Természetesen bugyi és melltartó nélkül!
10/17 welcome1976 válasza:
Igen. Volt is ilyen! Csak pont nem egyedül hanem kollégámmal mentem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!