Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mennyire izgatna az alábbi dolog?
Figyelt kérdés
Nincs most párom így csak elméleti szinten kérdezem. Ha a csaj felöltözne szépen, szexi fehérnemű, combfix így állna elétek. Majd leteperne titeket, kikötözne és szabadon játszana veletek. (Persze csak olyan dolgot csinálna amiben még ti is benne vagytok.)2019. máj. 26. 21:27
11/14 Gymnospermatophyta válasza:
Nem tudom. Engem hidegen hagy, de aztán lehet tetszene. Nem tudom. A combfix viszont megint semleges nálam. Jobban szeretem, ha semmi nem takar. Ami ruha és talán tetszik az valami lazább felső. Semmi extra.
12/14 anonim válasza:
Ha karatés ruhában, mezítláb tenné ezt, akkor bejönne.
14/14 anonim válasza:
én domináns típus vagyok, nem tetszene ez a dolog ilyen felállásban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!