Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen vagy dicsőség, ha egy GYIK-es lánnyal vesztettem el a szüzességem?
Elkezdünk írni egymással, találkoztunk, és megtörtént a szex.
1,5 hétig együtt voltunk utána, majd véget ért a kapcsolat. Többet nem láttam.
Azért lett vége, mert nem illettünk egymáshoz.
Én egyébként sosem írtam ki "ciki-e huszonévesen szűznek lenni?" kérdést. Nem is azért voltam szűz sokáig, mert képtelen voltam összeszedni egy csajt, korábban is voltak barátnőim. Azonban volt egy időszak, amikor nagyon vallásos voltam, és a szex nekem tilos volt házasságig, tehát az akkori barátnőmmel sem feküdtem le, akivel már egy ideje együtt voltunk.
Alapvetően nem is terveztem, hogy innen fogok megdugni elsőként egy nőt. Ő volt az, aki kezdeményezett, mert rám írt, hogy szimpatikus neki a válaszom, aztán leveleztünk egy ideig. A szex pedig már találkozó előtt le lett beszélve.
szerintem nem dicsőség de nem is szégyen. szégyen biztosan nem. viszont siker az biztos. én anno 23éves szüzen irkáltam itt sokat meg ment a képcsere. akkor sok csaj akart velem dugni, de nem ment mert vidéki voltam. Most hogy Pesti vagyok meg nem sikerül itt legalább is olyat találni. De nincs is türelmem átverekedni magam a kamus xarokon.
28f
egyébként 26évesen vesztettem el bevallom. de sokszor kellett direkt elutasitanom mert nem akartam hires lenni faluban stb. de ugyan ennyi gond adódott abbol hogy szűz voltam és már passzoltak is a csajok. "nem szégyen szűznek lenni" csak az élet sokkal nehezebb volt úgy. aki tudja veszitse el még középsuliban. nem kel várni a házastársra mint én anno meg pár haverom :D
Szerintem egyik sem. Nem m1 h honnan ismerted meg a csajt? a lényeg h megtörtént és kész.
L
Igazából semleges.
Összejött - összejött. Azt jól van :)
nekem 3 barátnőm volt innen és szinten az első szex is egy itt megismert lánnyal volt, nem tudom ez dicsőség vagy szégyen, de mindenkinek meg van a maga élete, maga múltja
ne más határozza meg, hogy te hogyan látod a saját életedet, ez a te életed, éld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!