Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsinyalásnál csak a lyuk felszínét szoktátok nyalogatni, vagy bele is dugjátok a nyelveteket a popsilyukba?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 07:56
31/43 anonim válasza:
Akármikor és bármilyen körülmények között is bedugom és tisztára is nyalom ha kakilt is aznap! Imádatos és természetes dolog!
33/43 anonim válasza:
Beledugom persze meg mar eleg tag neki de csak ha nagyon tiszta
34/43 anonim válasza:
Szethuzom és benyomom a nyelvem melyre a lyukaban.
35/43 anonim válasza:
Széthúzom én is és a mélyére nyalok! aahw de szeretném újra megtenni! 🥺🤗🙄
36/43 anonim válasza:
Irigykedem a válaszokat olvasva, hogy ennyi férfinek hagyják, hogy játszanak a popsival, és még élvezik is. Nekem eddig minden barátnőm elzárkózott még attól is, hogy ujjal hozzáérjek a segglukához. Pedig nagyon izgat a dolog.
37/43 anonim válasza:
Változó, van, amikor kicsit bedugom a nyelvem és olyan is, mikor széthúzva mélyre nyalok. És viszont is szokott lenni.
Akivel lehet mindent oda-vissza, sub és dominálom, anált is.
N
38/43 anonim válasza:
37. Isteni ahogy megfogalmaztad! Jó lehet így oda vissza kényeztetni egymást ! Szeretnék én is átélni ilyet!
F/36
39/43 anonim válasza:
#38 Köszönöm szépen! Igen nagyon. Elhiszem.
40/43 anonim válasza:
Mindig jol beledugom es jo nyalasan nyalom
Aztan berakok mast is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!