Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek! Titeket zavar ha egy pasi közös fürdőzés közben szopogatja a lábujjaitokat?
Figyelt kérdés
2019. máj. 25. 22:06
12/23 anonim válasza:
Igen. Nekem nem szimpi a lábfétis. Nem tartom aberráltnak vagy semmi ilyesmi, egyszerűen csak taszít. Ez van, mindenkinek más az izlése.
13/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, nagyon élvezném.
14/23 anonim válasza:
A kérdést olvasva azt mondom zavarna .viszont ahogy olvastam a háttér sztorit már nem is tűnik annyira rossznak 😀
15/23 anonim válasza:
Közben zavarna,nem is hagynám,viszont utána csinálhatná.
16/23 anonim válasza:
Minden hétre van 1 ilyen idióta kérdés.....
17/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem. (nem kérek önként jelentkezőket)
18/23 anonim válasza:
Szegényt tuti arcon rugnám mert brutálisan csikis a lábam xd
19/23 anonim válasza:
Engem azert zavarna, mert rohadtul nem okozna oromet es idegesitene, hogy energiat feccol valamibe, ami el nem hiszem, hogy neki jo. Ha megis labfetisiszta, nemcsak a mostani divatok kozul ezt kapta ki, hagyjon engem. Nem tudom elhinni, hogy ugyanugy maradna energiaja, kedve valodi szexre.
20/23 anonim válasza:
Igen, nem szeretem a lábfétist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!