Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sracok miert nem birtok egesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok miert nem birtok egesz ejjel szexelni?

Figyelt kérdés

Ugy tapasztalom hogy a szajuk nagy a sracoknak de 3 menet utan hanyatfekve kivannak terulve es vege az ejszakanak.

Mit kene meg tennem hogy megtobbet birjanak?

2019. máj. 22. 21:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Értem #20-as, tehát mivel neked csak ilyenekkel volt dolgod, minden férfi ilyen. Értem. Köszönjük, következő.
2019. máj. 23. 00:12
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

21-es

Nem nagyon megy neked a szövegértés. Na figyelj: voltak olyan szájhős pasikák is mint ti vagytok és voltak olyan férfiak mint a jelenlegi párom.

Gondolom ezt már így érted.

2019. máj. 23. 00:41
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Hadd kérdezzem már meg, mivel foglalkozol napközben, hogy neked mindig egész éjjel lenne energiád szexelni?
2019. máj. 23. 07:44
 24/27 anonim ***** válasza:

A férfiak szex tán olyan hormont kapnak "túladagolásba'", amitől elálmosodnak. Örülj neki, hogy még 2-3 menetet kibírunk.

Egyébként sem arra van a test tervezve, hogy órákon át kefélj. :D

2019. máj. 23. 08:37
 25/27 anonim ***** válasza:

volt 1 nap amit kisebb megszakításokkal átszexeltem, de ezt huzamosabb ideig nem bírnám

fadarab exemnek rosszul is esett, hogy este már fáradt voltam, ennyire éri meg bedobni magunkat :D

ha van olyan csaj akiért megéri néha 1-1 ilyen napot összehozni, akkor megvalósítható

2019. máj. 23. 09:00
 26/27 anonim ***** válasza:

Volt olyan barátnőm aki már nem tudott többször elélvezni és kérte hogy hagyjuk félbe, én meg toltam volna neki. Embere válogatja ki mennyit bír.

25F

2019. máj. 23. 09:33
 27/27 anonim ***** válasza:
A legtöbb 11 ment volt,közben dolgozott is,fizikai munkát.A legtöbb még egy menetet se nagyon tud levezényelni,tényleg sok a szájhős.
2019. máj. 23. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!