Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok miert nem birtok egesz ejjel szexelni?
Ugy tapasztalom hogy a szajuk nagy a sracoknak de 3 menet utan hanyatfekve kivannak terulve es vege az ejszakanak.
Mit kene meg tennem hogy megtobbet birjanak?

21-es
Nem nagyon megy neked a szövegértés. Na figyelj: voltak olyan szájhős pasikák is mint ti vagytok és voltak olyan férfiak mint a jelenlegi párom.
Gondolom ezt már így érted.

A férfiak szex tán olyan hormont kapnak "túladagolásba'", amitől elálmosodnak. Örülj neki, hogy még 2-3 menetet kibírunk.
Egyébként sem arra van a test tervezve, hogy órákon át kefélj. :D

volt 1 nap amit kisebb megszakításokkal átszexeltem, de ezt huzamosabb ideig nem bírnám
fadarab exemnek rosszul is esett, hogy este már fáradt voltam, ennyire éri meg bedobni magunkat :D
ha van olyan csaj akiért megéri néha 1-1 ilyen napot összehozni, akkor megvalósítható

Volt olyan barátnőm aki már nem tudott többször elélvezni és kérte hogy hagyjuk félbe, én meg toltam volna neki. Embere válogatja ki mennyit bír.
25F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!