Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok miert nem birtok egesz ejjel szexelni?
Figyelt kérdés
Ugy tapasztalom hogy a szajuk nagy a sracoknak de 3 menet utan hanyatfekve kivannak terulve es vege az ejszakanak.
Nálam férfiként volt gyakran így: én bírtam volna egész éjjel, a nő meg ki volt 3-4 menet után. Exem a 9 menetes rekordot azóta is megemlegeti... :D
2019. máj. 22. 21:29
13/27 anonim válasza:
Nem jó helyen próbálkozol. Nekem, ha kell egész nap áll és használom is.
2019. máj. 22. 21:46
14/27 anonim válasza:
Igen nem jó helyen próbálod. Itt vagyok én, de egy nő sem akar itt megismerni hiába mondok bármit. Esélyt sem adnak a nők.
2019. máj. 22. 21:50
15/27 Gymnospermatophyta válasza:
Talán biológiai okai lehetnek, hogy sokan nem bírnak több menetet. Egyszerűen így van az átlag összerakva. Legalábbis én erre tippelek.
2019. máj. 22. 22:28
16/27 anonim válasza:
Menj el dolgozni aztán utána nyomogasd a kritikádat.
2019. máj. 22. 22:37
17/27 Whitewolf19 válasza:
Utolsóval egyetértek... :D Az ilyen emberek nem dolgoznak, vagy nincsen hobbijuk?!
2019. máj. 22. 23:34
18/27 anonim válasza:
lehet csak én vagyok így de nekem zsinórba már a harmadik se az igazi (már mint pár órán belül)... nincs is "cucc" nem is a legkeményebb és már kicsit fáj is... lehet vannak csávók akik 9 is bírnak de szerintem nekik csak a pofájuk nagy
2019. máj. 22. 23:47
19/27 anonim válasza:
Mert biológiai értelemben semmi haszna nem lenne. Igazából a nőknek nem is kell élvezniük a szaporodás szempontjából, és a szex elsődlegesen a szaporodás miatt szükségeltetik.
2019. máj. 23. 00:00
20/27 anonim válasza:
A sok farokrángató szájhős persze 6-8 órán át 10 menetet is bír. Persze a valóság az hogy beteszi a 10 cm gilisztát és fél perc alatt elélvez. Ismerem az itt hencegők fajtáját, voltam ilyennel. Gyakorlatilag nulla élvezet volt és a végén még volt pofája megkérdezni hogy "ugye milyen jó volt?" Jó bakker .... neked.
A mostani pasim igazi férfi. Soha nem henceg hanem teljesít. És nem kell egész éjszaka dugni ..... 1-2, max 3 menet alatt úgy lerendez hogy remeg kezem, lábam, azt sem tudom ki hol vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!