Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak azért, mert nőként nem voltam számtalan pasival, miért lennék béna az ágyban?
Tök gáz hogy nem egy "Kiélt Ribi" vagy! Nem is értem hogy tudsz így élni...
Ő szerintük mi lenne az elfogadható szám partnerek tekintetében? Mennyitől vagy tapasztalt?
Dögöljek meg azt hittem a mennyiség nem fokmérője a minőségnek...vénember vagyok...
Szerintem a kettő nem függ össze, ne halgass másokra. Rajtad áll mennyire foglalkozol a témával
Megbecsülnék egy ilyen lányt/nőt mert manapság szinte divat egyikből a másikba ülni
Az sem jó mikor kiderül a csajról hogy előtted ribizli volt (vagy még mindig) és még ezzel együtt a szexben is béna (kortól függetlenül)
Én pedig 28 évesen eddig 1 valakivel, akkor nem tudom hozzám mit szólnának!? 😂
Egyebként igazad van, valószínűleg ugyanazon dolgokat próbáltuk ki mi is csak nem mindet más pasival, ez nem hátrány szerintem.
Sztem azok akik ezt mondják h béna vagy az ágyban azok féltékenyek rád, h te nem adod oda mindenkinek magad.
Én is ilyen vagyok. Nekem is azt szokták mondani h milyen prűd vagyok már csak mert nem fekszem le azokkal a pasikkal akik bepróbálkoznak nálam.
Ezekből mind az irigység szól, mert van tartásunk. Ne foglalkozz senki véleményével. Mindig azt nézd h ki mondja.
L
Ne törődj seháse, kérdező! Én még egyetlen pasival se voltam, mégse mondta senki, hogy béna vagyok az ágyban.
60F :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!