Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem ezt nagyon kellemetlennek? Vagy másnál is van így? (orál téma)
"Ezt a 80%ot nem értem. Miért nem dugtok rendesen?"
Mert gondolom a kis hominak fel sem áll!
Erről most eszembe jutott mikor még kis tapasztalatlanka voltam és elkezdtünk szexelni a pasimmal, valósággal szégyelltem hogy mennyire nedvesedek. Annyira kívántam hogy még csak hazafelé sétáltunk és már átázott a bugyim ha csak rágondoltam mit fogunk csinálni, aztán meg amikor hazaértünk, először kimentem a mosdóba hogy megtörölgessem magam mert azt hittem le fog nézni mert annyira kívánom hogy még hozzám se ért de már tocsogok vagy nem tudom. Kis hülye voltam 18 évesen :) Később beszéltünk is erről, meg én magam is rájöttem mennyire beindítja ha jó csúszós vagyok :) Azóta se találkoztam szerencsére olyannal akit ez zavarna. Szóval ha egy olyan helyzettel szembesülnék mint te kérdező, hirtelen nem is tudnék mit kezdeni vele. Szerintem rövidúton dobbantanék. Sőt, már 4 hónapot se tudnék várni az orális viszonzásra... éljen a 69! :D
32/N
Gyorsan dobd a pasit ez egy gén tenyésztett mindentől undorodom gyerek 2-3 év múlva megaláz és le néz majd
Mi azzal kezdünk hogy a barátnőmet kinyalom legalább 1-2 szer olyat élvez hogy minden veszélyben van körülötte közben egy kicsit orálozik
Csak ez után van behatolás akkor sex ameddig bírjuk
Nem is értem ezt a mosakodást meg fogmosást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!