Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén, ti élvezitek ha a csaj fél tőletek az ágyban? Reszket meg ilyenek. Nem kell hogy személyisége legyen, roleplay is lehet.
Egy srác akar szextelni és daddynak hívja magát, csak az a baj hogy én nem hogy nem tudom mit akar hallani, még durva szavakat sem merek leírni/kimondani. Nekem túl sok, nem akwardnak lenni itt. Ijesztő.
Tanìtsatok mit mondjak nekiii. Meg válaszoljatok a kérdésre:D A férfiak élvezik ha irányíthatják a lányt, vagy csikivel, vagy síkoltással, vagy kis erőszakkal? Vagy csak azért csinálják hogy a lánynak izgatóbb legyen, meg önbizalom növelő?
Vagy csak spammeljem hogy Ahhh meg hogy túl szűk vagyok? Mit, hogy.
Köszi x)
engem vonz a BDSM, de nem szeretem, ha a partner fél tőlem
virtuális játszadozásnál a chatszexnél többet preferálok, ezek kevesek, élőben persze megint teljesen más
gondolom ti chatszexeltek, de ha még ez sem megy, akkor van hova fejlődni ilyen téren
hiába írja mit csinálna veled, ha azt se tudod mi fán terem a szex
olvass normálisabb erotikus történeteket, hogy lásd nagyjából miket írnak ott és milyen párbeszédek vannak
#6-7
Fogadd meg amit írtak
+csak óvatosan, aki ilyet ír és tapad rád, nagyon remélem hogy a játékon keresztül nem szerez meg más elérhetőséget, sosem tudhatod valójában kivel írsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!