Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, létezik olyan hogy egész életetekben egyetlen pasival dugtok?
Hát aki sokáig vár a szüzessége elvesztésével valószínű később se akar mindenkivel összefeküdni.
Legalábbis én még szűz vagyok, de nagyon boldog lennék, ha megtalálnám azt a férfit akivel jó minden, és ha az lehet a férjem, akivel el is vesztettem.
Ha jó a kapcsolatotok nem hiszem, hogy eldobna azért, hogy mást is kipróbáljon. A legtöbb nő nem hiszem, hogy ilyen. Talán gondol rá, azt ennyi.
Igen, szerintem teljesen személyiség függő. Nálunk szinte ugyanez a felállás, a párom a te korosztályod, én a huszas éveim elején járok. Egy éve ő vette el a szüzességem, és nagyon jól megvagyunk. Persze, ez nem sok idő, viszont én teljes mértékig el tudnám vele képzelni a jövőmet, hosszú távra is tervezünk. Sajnos féltékeny, és ugyanilyen gondolatai vannak, hogy majd biztos mással is ki akarom próbálni...
Hidd el, magamból kiindulva tudom, hogy ha 23 évet várt az a nő, és végül te voltál az, akivel elvesztette a szüzességét, akkor puszta kíváncsiságból nem fog félre menni, csak mert érdekli más farok is.
Ugyan nem vagyok középkorú nő de az én tapasztalatom.17 évesen összejöttem első barátommal és 8 hónap járás után elvette a szüzességem. Ő egy évvel volt idősebb és nem volt szűz.
Személy szerint ha a kapcsolatunk kiegyensúlyozott lett volna amíg együtt vagyunk eszembe se jutott volna más farok ahogy te fogalmazol.
Mondjuk míg együtt voltunk sem fordult meg a fejemben a megcsalás csak mert jajj eddig egy fiúval voltam.
Közre játszik itt szerintem az is hogy mennyire erős személyiség egy lány
Gondolok itt arra hogy nem érzi e cikinek ha csak egy emberrel szexelt és nem dől e be a társadalmi nyomásnak hogy minél több skalpot kell gyűjteni nőként is.
Szóval a válasz. Nem fog elhagyni ha nagyon passzol az ízlésetek az ágyban es mellette kiegyensúlyozott a kapcsolat.
Nekünk nagyon ment a szex de semmi más. Következővel minden ment csak a ágybéli vágyaink különböztek szóval kuka volt a kapcsolat.
Nem egyszerű de nem is lehetetlen
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ebből kiindulva kétlem hogy téged sokáig elvisel majd.
Ha rendszeres és jó a szex, nem fog más farkára vágyni.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!