Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kellett volna hagynom?
Most van először barátom (én 18L, ő 21F) még szűz vagyok, és kicsit félek is az első alkalomtól, tudja,nem is erőlteti a dolgot. Egy hónapja járunk, de 2 hónapja ismerem. A legutóbb amikor itt volt kicsit hevesebben csókoloztunk és elkezdett simogatni engem ott lent, gatyán keresztül, megpróbált a gatyám alá nyúlni, de mivel elmoccantam, nem is erőltette tovább. Abban a pillanatban nem éreztem ezt egyáltalán rossznak, de most megijedtem, hogy legközelebb ha nála alszom esetleg többet szeretne... De igazából a helyzet az, hogy jobban félek a pettingtől, mint a sextől és nem tudom mit csináljak ezek után, hogyan reagáljak, ha esetleg valamelyiket szeretné elérni, amikor nála alszom (valószínűleg a hétvégén)
És amúgy mennyire lenne szokatlan, ha előbb lenne sex és utána petting?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!