Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek sok lenne a 4.5 cm vastag pénisz?
Szóval a hossza felénél(nem a tövén és nem közvetlenül a makk alatt hanem kicsit lejjebb)14 cm körbetekerve passzentosan?Mert akkor annyi.Vagy lehet 13és fél de 4,5 szélesnek lehet mérni ha széles lapos profilú.
Körbe 11-12 4alatti volt fiatalon,könnyen bement a nőknek.Körbemérve 13-13+ nagyon duzzadtan 4,1-4,2vastag(matekozva)néha szélesebbnek mérem már,kis puncijú nőbe nem tudtam egyből berakni.Reálisan nem felmelegedve 4,3 az egy nagyon bitang szerszám és simán illene egy valóban 19-23cm péniszhez.Találtam kidobva 19es műpéniszt és erekkel minden nem volt 4nél vastagabb.Reál 4,5 az valami kegyetlen lehet.De találkoztam kis puncijú tágulékony nővel,szerintem simán élveznék.De észrevettem minden nő a puncija más pontjain érzékeny és élvez.
A nők többségének mindegy mekkora ha eléggé kíván testileg, lelkileg.
Ha tudod hogy kell vele bánnod.
Nekem csak egy nőnél volt problémás, a többivel össze tudtam mindig hangolódni.
35F
Ne röhögtesd ki magad! Persze hogy nincs!
Még ha 5-6 cm írtál volna, talán elgondolkodnának de baz 4,5 ???? 😂😂😂😂
Kicsit nekem isok lenne, de szeretem azt az érzést mikor érzem h kitölt a f*rok.
Ls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!