Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol találtatok magatoknak alkalmi szexpartnert?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék egy jót szexelni, de nincs kivel. :(2019. máj. 19. 15:50
11/18 anonim válasza:
Olyan szánalmasak a férfiak. Hamarosan szégyen miattatok férfinak lenni. F/20
Amúgy bárhol. Ennek csak a fantáziád szabhat határt.
12/18 anonim válasza:
Lusta vagyok,ezért rosszlányok. 21f
13/18 anonim válasza:
HA lány vagy bárhol. Én férfiként nehezen. Ismerj meg és élvezzük együtt.
15/18 anonim válasza:
Olyan helyeken ami össze hozza az embereket.
16/18 anonim válasza:
Én itt keresek 40 f :) De szerintem sok helyen találhatsz ha nem a külső számít és ez nem azt jelenti hogy igénytelennek kell lenni. Nálam sem a nő külseje számít hanem a belső értékei hogy van-e klímája stb, na nem, hanem hogy meg van e a "kling" a kémia és a fizika..
17/18 anonim válasza:
Bárhol találhatsz. Nőként elég ha valahol egy kiszemelt pasassal flörtölsz. De az is igaz, hogy neten is lehet szinte bármely forumon, chatoldalon. Csak addig kellene eljutni hogy meglegyen egymás elérhetősége.
De az is igaz hogy itt ez a sok Kolompár kanijani aki a saját pudvás öreganyját is meghágná. Ha szereted a túrót össze is jönnek veled, aztán meg hallgathatod ahogy a gyk-s "rosszfijú", az "alfahím" rinyál neked hogy milyen sok nyomora van.
Utóirat:
Jobb ha személyesen ismerkedsz. Neked biztosan az lenne!
18/18 anonim válasza:
Itt is találhatsz! Válassz például engem, ha van kedved ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!