Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeltek, ha impotens a párotok?
Nos kiderült, hogy impotens a párom, a gyógyszerek és a stresszes életmód miatt. Szeretem, elhagyni nem szeretném. El tud élvezni puha szerszámmal is, de csak orális szex útján vagy kézi ingerléssel, amivel én bajban vagyok, sosem volt még ilyennel dolgom.
Akinek impotens a párja milyen a szexuális életük? Orális szex van azért?
Neki ingere van orális szexre, szereti kifejezetten adni is, én pedig nem annyira élvezem a vaginalis szexet, szóval egyelőre megvagyok így is.
Már gondoltam rá, hogy esetleg ha megpróbálok lovagolni rajta érez e valamit stb de nem szeretnék hülyét csinálni magamból. 😊
34N
Reggeli merevedése alkalmanként van, szóval képes rá fizikailag, szerintem több benne a pszichés dolog, mint a gyógyszerek mellékhatása. A szívére szed gyógyszert, veleszületett szivbetegsege van.
De lehet, hogy akkor a farokgyűrű megoldás lehet. Megpróbálom meggyőzni róla, neki is jobb lenne, mert tudom, hogy szívesen szexelne. Mivel régebb óta nem volt komoly kapcsolata, így gondolom nem érdekelte a dolog.
Szerintem egy megfelelő EQval és IQval rendelkező ember egy átlag, gyári munkás Jóskát sem hagyna el, ha merevedési gondokkal küzdene. Más kérdés, hogy egy gyári munkás Jóska nehezebben tálal ilyen nőt, mint mondjuk egy cégvezető.
Nagyon régen kb. 15 éve a kedvencem Maria Ozawa volt, és egy fura pózban dugott egy férfival, nem értettem hogy miért, de nézve volt sejtésem. A pasi hason feküdt. Maria is hason, valahogy így:
o-< >-o
És betolatott a pasi alá, tudod, mint a traktor a pótkocsihoz. Néztem a pasi pénisze fura helyzetben, mert Maria simán magafelé húzta, mert olyan puha volt, nem is állt. Na, és úgy járatta magába a pasi szerszámát, mint a kutyáslányok. Maria Faján mozgatta a farát, csak lestem, mint Rozi a moziban. Azért már nem a kedvencem, mert idegesítően vísonganak ezek a japán Qrvák, fülsértő a cincogásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!