Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeltek, ha impotens a párotok?
Nos kiderült, hogy impotens a párom, a gyógyszerek és a stresszes életmód miatt. Szeretem, elhagyni nem szeretném. El tud élvezni puha szerszámmal is, de csak orális szex útján vagy kézi ingerléssel, amivel én bajban vagyok, sosem volt még ilyennel dolgom.
Akinek impotens a párja milyen a szexuális életük? Orális szex van azért?
Neki ingere van orális szexre, szereti kifejezetten adni is, én pedig nem annyira élvezem a vaginalis szexet, szóval egyelőre megvagyok így is.
Már gondoltam rá, hogy esetleg ha megpróbálok lovagolni rajta érez e valamit stb de nem szeretnék hülyét csinálni magamból. 😊
34N
Ha nem akarsz hülyét csinálni magadból akkor szerintem ezt vele beszéld meg :) (mármint a lovaglást)
Amúgy meg segédeszközökre gondoltál már? Neked is, neki is.
Ha nem biológiai oka van, hanem valóban a stresszes életmód miatt, akkor azon lehet azért segíteni.
Mitől annyira stresszes egyénként?
A munkája kezd kevésébe stresszes lenni, kevesebb feladata van már mint eddig, a céget irányít.
Én gondoltam farokgyurure,de ő nem akarja. Viagrát nem szedhet a gyógyszerei miatt.
Talán ha enyhül a stressz jobb lesz, de lehet nem mond igazat ezzel kapcsolatban...
Szóval mivel pénzes a párod ezért így is vele maradsz.
Bezzeg ha átlag Jóska lenne a gyárból , akkor minden toketlen, nyomorék , impotens férgeknek elmondanád és azonnal kidobnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!