Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért gondolják úgy, hogy a szex az egy jutalom a férfinak?
Figyelt kérdés
A szex az egy természetes dolog, és ha két ember vonzódik egymáshoz akár pár nap után akkor miért ne tehetnék meg?Sokan úgy tekintenek erre, még amikor csak célozgatsz rá, hogy pl még nem tartunk itt, meg hasonló dolgok, mint amikor a kutya ha visszahozza a labdát kap egy csontot kb. De miért tekintenek így a nők arra hogy a szex, az hogy oda adj egy lány magát, az egy úgymond jutalom a férfinak amit nem adunk csak úgy?? Amúgy férfi vagyok.2019. máj. 18. 14:04
11/15 anonim válasza:
A kérdező a 2 ember közti első szexre gondol. Egy kapcsolat, főleg egy többéves az más ilyen esetben.
(A szexmegvonás, mint büntetés amúgy hülyeség, de az tény, ha valamiért be vagyok rágva a másikra egy kapcsolatban, akkor szexelni sincs kedvem vele... Ez nem büntetés, nekem pl úgy nem megy.)
12/15 anonim válasza:
A 93 éves idős bácsit kérdezik, miért nem házasodott meg - Mindig a tökéletes nőt kerestem.
- És ilyen hosszú idő alatt sem sikerült megtalálnia?
- De egyet találtam.
- Miért nem vette feleségül?
- Hát mert ő meg a tökéletes férfit kereste.
13/15 anonim válasza:
#11: igen, értem. De a többéves kapcsolat is elkezdődött egyszer és soha nem gondoltam jutalomnak az elején sem. Azért írtam a saját példámat, mert nem minden nő gondolkodik úgy ahogy a kérdező állítja. A környezetemben is ismerek jó néhány ellenpéldát. Ezért írtam, mert sem jutalomként, sem az évek alatt a megvonását büntetésként nem használtam a szexet soha. A nézeteltéréseket még ágyon kívül kell megoldani, ott már nincs helye másnak csak a két embernek szerintem.
14/15 anonim válasza:
Én nem tekintek jutalomként a szexre, de nekem ettől függetlenül szükséglet az, hogy szex előtt, ha nem is sokat, de pár hetet ismerkedjek az adott emberrel - egészen egyszerűen amiatt, mert nem szeretnék lefeküdni úgy valakivel, hlgx nem bízom benne... Kell, hogy tudjam nem fogja azt mondani szex közben, hogy "de rondák a melleid, inkabb legyen rajtad a melltartó", tehát elfogad, illetve hogy előtte tudjak őszintén beszélni vele a szexről, nekem mi a jó, neki mi tetsuik, mik a vágyaink (ez pedig nekem nem megy azonnal), hogy élvezetes legyen a szex, nem pedig bénázás. Eddig bejött. A kapcsolatomban meg sosem tekintettem úgy erre, mint valami jutalomra...
15/15 anonim válasza:
mekkora idiota kerdes. nem gondoljuk jutalomnak. de utana jonnek a hormonok.
miert gondoljak azt a pasik,h kotottsegek nelkul, parkapcsolaton kivul is megkaphatjak ?menj kur.ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!