Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél nagyobb, annál szebb, izgatóbb?
Figyelt kérdés
Rendkívül vonzanak a hatalmas női méretek.A minél nagyobb popsi,óriási has,lógó mell.Más is van így ezzel?A nők ezt hogyan látják?Örülnék,ha nem bántó,sértő megjegyzések érkeznének.2019. máj. 18. 07:55
2/11 anonim válasza:
Kezeltesd magad, de sürgősen!!!
3/11 anonim válasza:
Azért hálistennek nekem ennyire nem durva a helyzet de szültem 3 gyereket, ugye annak azért nyoma van, több idő mire minden olyan lesz mint előtte, de teszek érte hogy visszaálljanak a dolgok. Én nem tudom elképzelni hogy a pasiknak ezek a vonzóak amiket leírtál. Ne értsd félre a pásromnak semmi baja velem meg kíván is, mondjuk ahogy mondtam is hiába a 3 gyerek nem ilyen durva a helyzet!
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem valóban vonzóak az extrém súlyú nők.Hogy más hogyan van ezzel,arra vagyok kíváncsi.Tudom a többségnek más az ízlése.
2019. máj. 18. 09:05
5/11 anonim válasza:
Ha nem vagy mulya, akkor ez egy jól kihasználható adottság nálad. Többségében a általad bálványozott nők, éppen az alkatuk miatt társtalanok.
Ez ma egy ilyen világ. Rubens korában nem lettél volna ilyen szerencsés. Bár az araboknál is versenyben kéne lenned.
6/11 anonim válasza:
Én is ilyen pasi vagyok, de extra méretekkel rendelkező csajt sajnos baromi nehéz találni. Ha találsz is, nem fog komolyan venni sajnos. Ez tapasztalat.
7/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled.Amikor társkeresőn írtam,hogy 200 kg körüli hölgyet keresek,visszaírták,hogy máshol szórakozzak vagy trollkodjak.Most bizonygassam,hogy komolyan gondolom?
2019. máj. 18. 10:37
8/11 anonim válasza:
Fatfan mások előtt is nyíltan vállalod ezt a vonzalmad vagy csak itt névtelenül? Meg te milyen alkatú vagy, hogy nézel ki? Érdekel, milyen pasiknak jönnek be az ssbbw lányok :D
9/11 A kérdező kommentje:
Nyíltan is vállalom vonzódásomat az extrém kövér nőkhöz.Soha nem szégyelltem magam amiatt,hogy hatalmas méretű kedvesem van.Pedig volt 190 kg-os is.Én középkorú,sportos alkatú/183cm,89 kg/vagyok.Elég feltűnőek voltunk az exbarátnőmmel,hogy 100 kg-mal nehezebb volt nálam.De nem zavart...
2019. máj. 21. 08:15
10/11 anonim válasza:
Jó olvasni, h vannak így gondolkodó pasik is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!