Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, ez nektek izgato,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ez nektek izgato, vagy kellemetlen?

Figyelt kérdés
altalaban szopas kozben hogyha teljese ellazulok akkor tobbszor es kissebbeket szoktam elvezni. vegig kemeny maradok es normal ideig birom, de van, h 3x is elkezd folyni a sperma a farkambol es kb egy rendes orgazmust elek at. de ugyan ugy mehet tovabb, nem lesz erzekeny a farkam, sot, meg jobban is kivanom. ugyan ez van sokszor masztinal is. ez a multiorgazmus? es a masik, hogy nem is loni szoktam ilyenkor, hanem folyik belolem. :D
2019. máj. 17. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Előváladék? Szopás közben miért zavarna?
2019. máj. 17. 23:14
 2/6 A kérdező kommentje:
nem, sperma. :D 3-4x elozd folyni a sperma nagyobb mennyisegben es kozben el is elvezek, de hasonloan a nokhoz, ez egyaltalan nem akadaly a tovabbiakban es tobbszor is megy egymas utan
2019. máj. 17. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Sztem izgató.

L

2019. máj. 17. 23:49
 4/6 A kérdező kommentje:
senkit sem erdekel
2019. máj. 18. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szereti a spermát izgató,ha nem szereti akkor abbahagyja és remélem arcon köp. Olyan lánynak a szájába nem megyek el aki nem szereti
2019. máj. 18. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
a senkit sem erdekeltet nem neki irtam, hanem egy torolt kommentelonek:'D
2019. máj. 18. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!