Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfománás csajt meg fog valaha erőszakolni a pasija?
Figyelt kérdés
Mindig én húzom hogy jöjjön dugni, egyszer nagoyn felizgatna ha letépné rólam a ruháim és jól megdugnak úgy hogy nem akarom épp.2019. máj. 17. 17:54
1/13 anonim válasza:
Te sem vagy 100-as!!
Ad1 Először is a nimfománia ès a szexfüggősèg NEM ugyanaz. Előbbi egy betegsèg ami annyit takar, hogy bármennyit szexel az illető soha nem elègül ki. Utóbbi csak nagu szexuális ètvágyat jelent.
Ad2 ne akard, hogy valóban megerőszakoljanak. Akár a pasid akár más. Játèknak jó ès izgalmas, de csak akkor ha te is akarod ès csak eljátszod, hogy nem. Ellenkező esetben egyáltalán nem izgalmas, ha egy nálad jóval erősebb lefog ès olyan dolgokra kènhszerít amit nem akarsz. Mèg akkor sem, ha igy annak tűnik. Tudom miről beszèlek
2/13 anonim válasza:
kérdező! ezt én is megakartam már kérdezni 😃 ha van valami jó ötleted a kivitelezéshez akkor írj 😊 22L
3/13 anonim válasza:
A másik, ha valóban nimfomániás lennèl előbb utóbb a pasid nem bírná az iramot
4/13 A kérdező kommentje:
2 irtam én is 22 vok X'D
2019. máj. 17. 18:10
5/13 anonim válasza:
Ja aztán ha még mégse jön be akkor feljelentheted
6/13 A kérdező kommentje:
#1 nem arra gondoltam mikor testileg vernek, folytogatnak, vagy fájdalmat okoznaka cerkával hanem csak simán lefogna és megdugna
2019. máj. 17. 18:16
7/13 anonim válasza:
Ha ez lenne a párom kívánsága leteperném ,leszagatnám ruháit és megdugnám!
8/13 A kérdező kommentje:
ment a zöld XD
2019. máj. 17. 18:25
9/13 anonim válasza:
Nem!
Mert már megszokta és tudja h nem bírnád ki ha nem másznál rá.
10/13 anonim válasza:
6. Okoskám szerinted a megerőszakolás szó mit takar úgy általában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!