Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz így valaha barátnőm?
Sokszor volt az hogy erről az oldalról elkezdtem lányokkal irogatni, majd küldtünk képet egymásnak és többen azt írták rólam, hogy aranyos vagyok. Ennek annyira nem örülök, mert nem jelent jót. Ráadásul vékony alkatom van, és magas vagyok. Hiába eszek sokat, és sportolok, nem jönnek rám a kilók:(
Ráadásul sokszor azt érzem hogy kevés vagyok én a lányoknak. Nem vagyok én annyira menő, vicces, magabiztos.
Lehet így barátnőm?
21 vagyok, de barátnőm nem volt eddig.
Amíg nem szeded össze magad (mármint agyilag/hozzáállásban) nem lesz barátnőd.
22/N
Nem feltétlenül rossz, ha lecukiznak.
A saját barátnőm is sokszor lecukiz, de attól még nagyon tetszem neki.
De most nem értem, miért írtad ki a kérdést. Mire vársz, önbizalomnövelő válaszokra? Szedd össze magad, 21 éves vagy. Nem vagy elszánt.
így nem lesz:
Ráadásul sokszor azt érzem hogy kevés vagyok én a lányoknak. Nem vagyok én annyira menő, vicces, magabiztos.
így lesz: Ráadásul sokszor azt érzem hogy jó vagyok én a lányoknak. magabiztos vagyok, vicces is tudok lenni, várom h megtaláljam azt aki engem keres.
A legocsmányabb pasiknak is van barátnőjük, csak ők veled ellentétben el is hiszik h lehet csajuk. Ez a kulcs. A hozzállás.
Csajozni nem nehéz valójában.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!