Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy férfinek szexkapcsolatot fenntartani, olyan nővel, akivel max. Havi 1 szex van?
Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 21:06
1/8 anonim válasza:
A birtoklási vágyát éli ki, istenem, ha én egy ilyen nőt találnék aki ...
2/8 anonim válasza:
Mondjuk nem sok de legalább van !
3/8 anonim válasza:
Nem kell erőlködnie mindig egy újabb lánnyal. Ismeri az állandó partner testét, ez fordítva is igaz, ezzel sem kell bajlódni. Mellette meg ismerkedhet bátran vagy több szex kapcsolatot is fentarthat.
4/8 A kérdező kommentje:
Birtoklási vágy? Ezt fejtsd ki kérlek.
2019. máj. 16. 21:11
5/8 anonim válasza:
Nem tudom van-e neki más de legalább te vagy, és ez biztos tudod mint annak idején a berlini fal, sokan át szerették volna törni de azért volt jó mert beszélni lehetett róla..
6/8 anonim válasza:
Na hogy jobban meg világítsam " megmontam én enyém leszel.." Igen is kőkeményen megmutatja hogy te az ő területe vagy és senki másé, ami ebben a döbbenetes hogy még ha nem is "vesz" igénybe csak ritkán akkor is.. Szóval én elgondolkoznék..
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez a birtoklási vágy akkor lenne igaz, ha a férfi csettint, a nő meg ugrik. Ha közös megegyezés, akkor szerintem ez nem játszik.
Azért jó neki, mert biztos, kiszámítható.
8/8 anonim válasza:
Lehet van másik 10 nő akivel ugyan így találkozik, csak havonta egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!