Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SOS! Merevedéskor fixen beáll...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Merevedéskor fixen beáll egy szögbe a farkam, és így alig megy szex. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Amíg merev, lehetetlen kimozdítani ebből az alhashoz képesti viszonylag kis szögből (kábé 35°-40°). A misszionárius-, lovagló- ill. a kutyapóz reményetlen így, csak a szopás marad, de az nem elég nekem. :(

20/F

2019. máj. 16. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
probalj rafekudni a lanyra es akkor a szog pont megfelelo lesz. probalj olyan pozokat keresni illetve ugy helyezkedni a pozokban, h minnel inkabb parhuzamos legyen a tested a lanyeval. egyebkent hogy hogy nem mozdul? nekem is eleg mereven all, de lehet siman kicsivel lejjebb mozgatni es meg plussz elvezetet is nyujt, ha feszul.
2019. máj. 16. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Enyém is kb egy pozicióban van amikor merev, de felfelé a hasamig, lefele meg kb 45 fokig le tudom hajtani kényelmesen. Tovább is, de az már zavaró. Mindezt fájdalom mentesen. Ha neked egyáltalán nem mozdul vagy pláne ha fáj esetleg érdemes lenne egy dokival beszélni róla. Lehet teljesen normális (fájdalommentességnél) de lehet kis eltérés amit jobb ha korrigáltok.
2019. máj. 16. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
2: Úgy érted, sebészileg belepiszkálnak ott valamibe? Úristen, bele se merek gondolni :(((((
2019. máj. 16. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Tízen éves koromban nekem is nagyon keményen állt a hasfalamhoz közel. Most már nem annyira, jobban lehet mozgatni mereven is.

Lehet pár év múlva nem lesz ilyen erős merevedésed és akkor jobb lesz.

2019. máj. 16. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát. Az, hogy fixen beáll egy szögbe a farkad, ezerszer jobb, mintha egy szög állna be fixen a farkadba.
2019. máj. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!