Merevedéskor miért nehéz hátrahúzni a bőrt a
péniszemen? 16/F
Valószínűleg fitymaszűkületed van. Menj el egy orvoshoz és ő elmondja hogy mit kell vele tenni.
Szex közben szar lesz ha ilyened van. Ezért is érdemes minél hamarabb elmenni szakemberhez.
2017. febr. 11. 23:47
2/11 Serpent válasza:
Metéltesd körül magad, és ha már nem lessz fitymád, nem lessz probléma 😝. Na jó ez csak egy rossz vicc volt, mert olyan jól esett trollkodni. Viccen kívül énnálam is így van ez. Ha áll nehezebb hátrahúzni. Ne próbálkozz azzal, hogy járkálás közben felhúzod. A fitymának van egy olyan szerepe is, hogy védje a makkot.
2017. febr. 11. 23:48
3/11 A kérdező kommentje:
És az a "húr" elszakad majd valamikor? Vagy ez ilyen
Isten mentsen meg attól, hogy körülmetéltesd magad a sok ostoba miatt, akik más f_*szával bármit megtennének.
A leírásod alapján nincs fitymaszűkületed, de még talán csak a fitymaféked sem rövid. Lássa szakember, ha fáj, de ha felmegy a bőröd a makk alá, akkor szexelj nyugodtan vele.
Más kérdés, ha ilyen tájékozatlan vagy a saját testeddel kapcsolatban, akkor kellő felelősséggel tudsz-e dönteni, amikor partnerrel vagy és szexelsz.
2017. febr. 12. 02:55
Erre a "húr"ra gondolsz? Ez feszül?
[link]
2017. febr. 12. 09:29
6/11 A kérdező kommentje:
4.kommentelő
Igen felmegy rendesen csak kicsit mint ha húzódna az a "húr" de semmilyen más gond nincs
7/11 A kérdező kommentje:
5.kommentelő igen erre gondolok kb az enyémis így néz ki :)
8/11 anonim válasza:
Én azt a húrt 14 évesen le akartam vágni ollóval, mert úgy gondoltam nem oda illik, és nem voltam tisztában a saját testemmel, de szerencsére nem mertem megtenni.. Sokszor vissza gondoltam hogy lehettem ilyen h*lye.. :D
2017. febr. 12. 11:12
Rövid fitymafék lehet a problémád. Ha nagyon zavar nézesd meg urológussal. Kis beavatkozással orvosolható. De lehet, hogy nincs is szükség a beavatkozásra.
2017. febr. 12. 14:07
10/11 anonim válasza:
ismerős a helyzet, nekem is ilyen volt, és a szex sem volt az igazi, de én viszonylag könnyen megoldottam, csak kell neki egy kis idő. először fürdésnél állítsd fel, és húzogasd a víz alatt. ha úgy már könnyen megy, akkor lankadtan húzd hátra a fitymát, és úgy állítsd fel. egyébként meg próbáld úgy verni, hogy teljesen lehúzod a makkodról és vissza. tudom h fura lesz, én is mindig úgy vertem h rajta volt a bőr a makkomon, de sokat segít :D nem lesz egyik napról a másikra tökéletes, de idővel jó lesz az. sok sikert, pacsi ;) 20/f
2017. febr. 12. 16:57
Kapcsolódó kérdések: