Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szerintetek ez elony vagy hatrany?
Figyelt kérdés
A lanyok velemenyere vagyok kivancsi, egyszeruen imadok nyalni szerintetek ez oke vagy azert ez nem a ferfias jellem netovabbja, van olyan amikor jobban kivanom a nyalast mint magat az aktust. Nyilvan mindig van aktus is de van amikor mig mas mondj, hogy huuu de megdugnam ezt vagy azt, en van amikor azon gondolkozom, huuu de kinyalnam.
Ti mit szolnatok egy ilyen srachoz?
Szerencsere mivel ez a foprofilom, szinte minden egyes alkalommal orgazmussal vegzodik a nyalasom, es altalaban el is kalandozik a nyelvem a popsi fele is.
25F
2019. máj. 16. 13:45
1/11 anonim válasza:
Ha mellé megvan az átlagos 18 cm-es farka , úgy nem hátrány !
2/11 anonim válasza:
Szerintem abszolút előny!:) Én imádnám!
3/11 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet. Ha nincs egy kemény, legalább 18as farok mellé, akkor gyorsan ráunnék!
4/11 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok kérdező. ;)
6/11 anonim válasza:
Előny, főleg, ha nem tartasz előtte kiselőadást, hogy mennyire imádod, csak egyenesen belevágsz ;)
7/11 anonim válasza:
Önpromociós segélykiáltás, hátha így valaki hajlandó lesz lehúzni végre a bugyiját neked?
9/11 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen, szerencsére:) nagyon élvezem, szex közben ha nem bírja tovább, pihenésképpen nyal, fantasztikus ;) 25 évesek vagyunk mi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!