Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben hogy reagálnátok?
Véletlenül láttam a húgom pasijának a szerszámát...de úgy hogy a húgom is ott ült velem. Elég kínosnak éreztem a helyzetet. Mással is fordult már elő ilyen? Hogy kezeltétek a szitut?
N
képről hogy? a húgod mutatta? vagy a pasi?
bocs a sok kérdésért, de még mindig nem értem miért annyira kínos ez :D
Ha nem kívántad meg, nincs gond, és nem is kellene foglalkoznod vele. Sok kínos dolog van az életben, át kell rajta lépni.
Úgyis szakítanak 5 éven belül, akkor meg már nem is fog számítani.
28F
Mi egyszer szüleinknél a családdal nézegettük a nyaralási fotókat a tévén a fényképezőgépünkről. Lapozgatom, mesélünk, beszélgetünk, majd egyszer csak a képernyőn megjelenik nejem pucér hátsója. :-D Azt sem tudtam, mit csináljak, majd a végén lekapcsoltam a fényképezőgépet.
Jót nevettünk mindannyian! Szerencsére senki nem sértődött meg, senki nem vette zokon. Még nejem sem! Mázlimra, nem vagyunk egy prűd család.
Apám annyit mondott, mielőtt visszakapcsolnám, válogassam ki a képeket. :-D
Azóta szigorúan szortírozva, válogatás után nézegetünk fotókat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!