Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A lányom barátjától (20 évesek) kaptam egy farok képet. Utána bocsánatot kért sokszor, és azt mondta véletlen volt. Különben jól kijövünk és kedvelem is. Vajon tényleg véletlen volt?
N
2019. febr. 27. 10:36
2/10 anonim válasza:
Vagy véletlen volt vagy nem. De ne rondíts bele a kapcsolatukba.
3/10 anonim válasza:
Nem kell túl gondolni szerintem. Mi is küldünk ilyeneket a csajommal. Tényleg lehet félre ment.
4/10 anonim válasza:
neked kell ismerned, hogy mennyire ravasz a srác. ha nagyon körmönfont lehetett úgy vele, hogy elküldi.. és ha nem pozitívan reagálsz bekamuzza, hogy véletlen volt. így ugye nincs veszíteni valója. ha a lányod meglátja, neki is megmondja, hogy véletlen volt. de elképzelhető, hogy tényleg az volt. mit reagáltál miután megláttad? mert, ha azt hogy ööö ez most mi? akkor perzse, hogy azt írja, hogy bocsi ne haragudj véletlen volt
5/10 anonim válasza:
Hányszor jártam én úgy h nem annak küldtem el valamit akinek szántam.
Most már az a jó hogy van olyan opció hogy mind két félnél tudod törölni az adott üzenetet
Bár én anyóssal apóssal sose beszélgettem messengeren se más felületen csak is személyesen, szóba.
N
6/10 anonim válasza:
A nagy ló pikulát volt az véletlen! Kis hülyegyerek dirrekt küldte.
7/10 anonim válasza:
direkt küldte, kíváncsi volt mit reagálsz rá
8/10 anonim válasza:
😂😂😂 Ha ez nem kamu akkor a nap poénja
10/10 anonim válasza:
Senki nem tette fel a lényeges kérdést: Tetszett a kép, vagy nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!