Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meglépnétek ezt nøként?
Hogy egy pasinak elfogadjatok az ajanlatat , hogy mikor elöször talalkoztok , feljöjjön hozzátok azért , hogy szex legyen ?
Tehat tarskeresö programon ismertem meg , es korban illenénk , en 42 ö 47
Van munkaja , szimpatikus ..
Utananeztem es tudom konkretan hogy ki es mivel foglalkozik , es nem vagyok szüzlany , de meredek nekem az ajanlata . Vagy bevállalósabb kéne legyek ebben a korban ? Tehat eddig csak telefonon es videón beszeltunk , ez lenne az elsö találka ....
42 éves vagy, ő 47.
Mire és miért várnátok? Előtte találkozzatok egy közeli helyen, aztán ha nem tűnik sorozatgyilkosnak, na akkor erőszakold meg! :)
Nézd
A pasi egyenes volt nem kertelt
Ha neked is szimpatikus és jól esne a szex miért is ne ?
Nő vagy neked is lehet nemiéleted úgy h nincs párkapcsolatod...
25N
Ez valami sóher skandináv lehet. Ha nő lennék, a helyedben ezt mondanám neki:
"Az eddigiek alapján tetszel, akár az első este is feljöhetsz, ha élőben is bejössz nekem. Vigyél el egy étterembe, ahol táncolni is szoktak, kíváncsi vagyok arra, hogy élőben milyen férfias a fellépésed, milyen érzés tánc közben hozzád simulni, milyen az illatod."
Ha meg ez nem pálya neki, akkor üzend neki, köszi akkor nem kell neked, keressen k...át.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!