Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, hölgyek! Meglepné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, hölgyek! Meglepnétek-e a párotokat erotikus fotósorozattal?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki azt tervezi, hogy profi fotóssal csináltat magáról ízléses, de erotikus fotókat. Ő épp magának, mert azt mondja, hogy most nagyon jó formában van, miért ne örökítse meg.

Olyan fotókat tervez, hogy pl kinn a réten, vagy hegyen naplementében, illetve fekete-fehér beltéri fotókat.

2017. máj. 30. 09:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ez érdekes ötlet, hol találtál ilyen profi fotóst?
2017. máj. 30. 09:55
 2/13 A kérdező kommentje:

Én sehol.

Mondom, hogy az egyik barátnőm fotóztat. Neki van egy régi ismerőse, aki fotós.

2017. máj. 30. 09:57
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem mert teljesen idegsokkot kapna ha arra gondolna,hogy a fotós látott engem ha Nő akkor is ha meg Férfi akkor végképp. Szóval agyon is verne.
2017. máj. 30. 10:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Megértem. Van ilyen gondolkodás is. De ezzel a gondolkodással sosem készültek volna olyan festmények anno, amelyeken meztelen, vagy lenge ruhájú nők láthatóak. Sok műalkotással lennénk szegényebbek.

Amúgy a fotózást és a szexualitást összekeverni azért nem kellene. Ennyi erővel nőgyógyászhoz se járj, mert előtte még be is kell terpeszteni. ;)

2017. máj. 30. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
A Nőgyógyász egy szükséges rossz az nem zavarja
2017. máj. 30. 11:06
 6/13 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász a fotós és a festő is a munkáját végzi. Egyik sem izgul fel közben...
2017. máj. 30. 11:18
 7/13 RoseTyler ***** válasza:
Ha lenne rá felesleges pénzem meg időm, akkor simán.
2017. máj. 30. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, ha eléggé megbízom a páromban, és tudom, hogy nem fogja mutogatni haveroknak, hogy dicsekedjen.
2017. máj. 30. 11:46
 9/13 anonim ***** válasza:

"A nőgyógyász a fotós és a festő is a munkáját végzi"

Bírom az ilyen értelmes érveléseket

2017. máj. 30. 11:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Mert mi ezzel az érveléssel a probléma?
2017. máj. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!