Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ Nők! Élvezitek a szexet?
Figyelt kérdés
Mármint eltudtok élvezni szex közben anélkül hogy segítenétek magatokon? és mennyire befolyásolja ez a kapcsolatotokat?2019. máj. 15. 22:48
1/7 anonim válasza:
Általában segítenem kell magamon, de szerintem ez teljesen normális és semmi gondom nem adódik ebből 😊 a pasimat kifejezetten izgatni is szokta
L
3/7 anonim válasza:
Élvezem, de nem élvezek el tőle.
5/7 anonim válasza:
Élvezem az aktust, de orgazmusom csak csiklón keresztül van. Nem zavart ez még senkit, én sem csinálok belőle problémát.
6/7 anonim válasza:
Soha nem kell "segítenem" magamon, párom érti a dolgát. Mindig G-pontos orgazmusaim vannak, csiklósan kb soha. Olyan fura olvasni, hogy másnak (a legtöbb nőnek) pont fordítva van
7/7 anonim válasza:
Hidd el utolsó, ez nem pusztán azon múlik, hogy a "párod érti a dolgát", örülj neki, hogy te képes vagy hüvelyi orgazmusra, de hidd el, a nők nagyobbik része nem és ez nem fura vagy sajnálni való. Engem a legkevésbé sem zavar, mert a csiklós orgazmusom gyakorlatilag egy cunamival ér fel intenzitásban, szóval bennem semmilyen hiányérzet nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!