Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti dominálnátok egy fiú felett ha lenne rá lehetőségetek?
Nem. Én csak fordítva szeretem, és nem fiú hanem inkább férfi domináljon felettem.
L
Akár. De én mondom meg milyen formában.
19L
Hagyjuk már ezt a "vezető beosztásban vagyok, emiatt meg kell magam veretnem szex gyanánt" dumát.
Ha valaki tanult, komoly hivatása, hatalma van, nem kell, hogy állat legyen, és igényelje a dádázást. Ezt legfeljebb olyanok mondanak, akik filmekből veszik ismereteiket.
Régen is verték, terrorizálták, megalázták egymást a párok.
Csak akkor még úgy hívták, "családon belüli erőszak".
Most meg már úgy , hogy "jajj, de menők vagyunk a panelban, mert paskoljuk egymást szex közben, és csipeszt rakunk a mellbimbónkra".
Én valahogy a kellemes, élvezetet adó dolgokat nem akarom összekapcsolni a fájdalommal, megalázással, gyötréssel.
Vagyis nem fog jobban izleni a kedvenc ételem, ha evés közben felpofoznak, vagy leforráznak, és nem fogom jobban élvezni a kedvenc hobbim, ha közben jeget húznak végig a hátamon, és tűvel szúrkalnak.
Mennyi szerencsétlen, lelki sérült, kiégett kis nímand van, aki így akar érdekesnek tünnk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!