Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a tinderen fenn vagyok lassan egy éve, de egy lányt sem tudtam megismerni akkor nagyon ronda lehetek?
Még csak nem is irogattam onnan senkivel sem.
22 éves vagyok és nem vagyok elhízva.
Egyszerű a recept:
1. állítsd a távolságot minél kisebbre (3km), hogy mások is megtaláljanak (te hiába húzogatsz jobbra egy tőled 30 kilométerre lévő csajt, ha neki be van állítva a 3 kilométer, az életben nem fog szembesülni a Tinder profiloddal)
2. Menj olyan helyre, ahol viszonylag nagy a népsűrűség, hogy legyen miből válogatni.
...nagyban növeli az esélyeidet, ha előfizetsz a Tinder Goldra, illetve felturbózod a profilképedet, mondjuk egy FaceApp-al.
Amúgy élőben nem szoktál egy lánnyal sem kommunikálni, vagy legalább szemkontaktusba keveredni, hogy a Tinder alapján próbálod belőni, hogy mennyire tetszel a csajoknak? 22 évesen már elég sok buliban meg kellett volna, hogy fordulj és elég sok csajt fel kellett volna, hogy szedjél.
Nekem 1év alatt 3 randi jött össze és 2-vel le is feküdtem. A 3.-at meg elrontottam félénkség miatt.
Volt kb 300-400 match-em, ami így kiszámolva elkeserítő. Szóval vagy retek mód ocsmány vagyok, vagy a rendszer áldozata.
Az a vicc, hogy élőben több csajt szedtem fel, mint tinderrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!