Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szombat esti légyottra lenne szükségem, azt Tinderen be lehetne szerezni, ha azzal házalok, hogy saját lakásom van?
Regisztrálnék Tinderre egyéjszakásért. Ha fiatalabb korosztályt célzok meg, náluk vonzó lehet, hogy jó egzisztenciájú férfi a saját lakásában fogadná a nőt?
28F
Nem.
Azt értsd meg, hogy a lakásos pasik közt is tudnak válogatni, ha akarnak. És akkor már a lakásosokon belül is a legjobb dumájú, legmagabiztosabb, legjobban kinéző kell
ebben mi a jó egzisztencia?
nekem is van, mégsem vittem haza 3 év alatt csak 2 lányt, hiába lakom a pesti szórakozóhelyektől átlag 10 percre.
ha kell a pasi, akkor jó a bokorban is, a wc-ben is, kimennek vele a világvégére is, nem számít.
Ha offos a pasi, akkor lakhatsz kastélyban is, akkor sem fog menni
Most az a kérdés, hogy számít-e a lakás, vagy hogy ez jó marketing szöveg-e? Mert ha az első, hát hogy ne számítana? Hát nyilván, hova viszed, hol moziztok, főztök, pihentek meg? Egy koliban biztos nem, meg a szüleidhez se biztos hogy könnyen beállíthatsz ilyen random láynokkal. Tehát kell hogy legyen helyed ha nem csak az erdőbe gombázni akarsz menni (az hogy mindenki ugyanúgy a kocsma wc-ben cidázna le mint hazamenne veled, egy olyan röhejes marhaság, mintha attól mindenki egy igénytelen roncs lenne, aki még nem akar egy mély kapcsolatba vágni veled)
Csak szerintem engedd el azt, hogy ezzel hirdeted magad, rosszul jársz, mert ez elég degradáló ha már azzal hívod magadra a figyelmet hogy hol tudod megdugni, és a természetes szelekció nyomán nem biztos hogy a legmegnyerőbb eseteket kapod. Inkább írd ki hogy egyéjszakásra is(!) nyitott vagy, abban már benne van hogy van is hol, és valószínű erre már csak olyanok keresnek akiknek ez szintén oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!