Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüleim nem hagyják hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim nem hagyják hogy a barátommal aludjak mit tegyek? Ha eltünök mit csinalhatnak?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok a barátom 20 és 1 éve vagyunk együtt. Szüleimnek csak annyit mondtam hogy ma a barátomnal alszok erre ő k elkezdenek rám ordítani hogy tuti nem, szépen itthon leszek és tanulok de már megtanultam mindent. Alig tudunk együtt lenni a barátommal
2019. máj. 14. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
18 vagy bszki...
2019. máj. 14. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már betöltötted a 18-at, akkor törvényesen semmit! De megvonhatnak tőled minden támogatást! Lakhatás, élelem, zsebpénz, stb!
2019. máj. 14. 23:55
 3/8 A kérdező kommentje:
De miért jobb az nekik ha szomorú vagyok itthon sírok mert hiányzik a barátom? Ha vele lennék meg boldog lennék. Miért nem érdekli ez őket?
2019. máj. 15. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekik nem a te boldogsagod számít, hanem hogy ők elmondhassák magukról, hogy ő aztán vigyáztak a lányuk becsületére.
2019. máj. 15. 00:04
 5/8 anonim válasza:
41%

Velem is ez volt csak én nem 18 hanem 16 voltam az pedig egy pasik tema ! De úgy tudtam meg oldani hogy mást mondtam nekik

Pl hogy a baratnomnel alszok vagy bármi ! Kétszer le bukta de utána már nem annyira érdekelte őket ! A lényeg ebben annyi hogy a szüleid csak jót akarnak ,nem szeretnek higy olyat csinalj amit meg banhasz...

Együtt lehettek ti 4evig is ha csak egész végig azt akarta és utána te maradsz hoppon ! Nem azt momdom hogy tuti hogy ez van mert nem látom hogy milyen a kapcsolatot ok de ok biztos ettől félnek pláne ha egyke vagy

2019. máj. 15. 03:49
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Inkább azért sírj mert nem engedik

Mint azért hogy pozitív lesz a terhességi teszted a pasid még lép mert nem vállalja..

Vagy akkor legyél nagylány és költözz el dolgozz és lásd el magad intéz mindent egy magad ne csak a szexhez legyél nagylány és felnőtt hanem az élethez is.

25N

2019. máj. 15. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:
18 vagy, azt teszel, amit akarsz.
2019. máj. 15. 12:35
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os te normális vagy? 18 éves a lány, meddig kéne várnia a szexszel? Felnőtt ember, nem kell ez a lekezelő hangnem, csak azért mert te 25 éves “nagylány” vagy.

Kérdező: A leírtak alapján a sarkadra kéne állnod kicsit. Ne sírj otthon, fogd magad és menj. Persze megnyugtathatod a szülőket, hogy a tanulásról sem feledkezel meg, de jogilag nem szólhatnak bele, hogy mikor alszol máshol. Hozzá kell szokniuk a dologhoz.

2019. máj. 15. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!