Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim nem hagyják hogy a barátommal aludjak mit tegyek? Ha eltünök mit csinalhatnak?
Velem is ez volt csak én nem 18 hanem 16 voltam az pedig egy pasik tema ! De úgy tudtam meg oldani hogy mást mondtam nekik
Pl hogy a baratnomnel alszok vagy bármi ! Kétszer le bukta de utána már nem annyira érdekelte őket ! A lényeg ebben annyi hogy a szüleid csak jót akarnak ,nem szeretnek higy olyat csinalj amit meg banhasz...
Együtt lehettek ti 4evig is ha csak egész végig azt akarta és utána te maradsz hoppon ! Nem azt momdom hogy tuti hogy ez van mert nem látom hogy milyen a kapcsolatot ok de ok biztos ettől félnek pláne ha egyke vagy
Inkább azért sírj mert nem engedik
Mint azért hogy pozitív lesz a terhességi teszted a pasid még lép mert nem vállalja..
Vagy akkor legyél nagylány és költözz el dolgozz és lásd el magad intéz mindent egy magad ne csak a szexhez legyél nagylány és felnőtt hanem az élethez is.
25N
6-os te normális vagy? 18 éves a lány, meddig kéne várnia a szexszel? Felnőtt ember, nem kell ez a lekezelő hangnem, csak azért mert te 25 éves “nagylány” vagy.
Kérdező: A leírtak alapján a sarkadra kéne állnod kicsit. Ne sírj otthon, fogd magad és menj. Persze megnyugtathatod a szülőket, hogy a tanulásról sem feledkezel meg, de jogilag nem szólhatnak bele, hogy mikor alszol máshol. Hozzá kell szokniuk a dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!