Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem magam kellemetlenül ha úgy szeretkezek a barátommal, hogy otthon vannaka szüleim/szülei?
Akkor nem tudomelengedni magam, elelélvezni se, nem jó az egész, ezért újabban olyankor sose csináljuk. Viszont ritkábban fogunk ki olyan alkalmat sajnos...mind a keten otthon élünk még. Folyton parázok, hogy megtudják, vagy meghallják(pedig nem ordítozunk)...csak vékonyak a falak és már azt is lehet hallani ha szomszéd szobában felnyomja vki a lámpát. Náluk is hasonló a helyzet.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ezzel szerintem mindeki így van.
A szex az csak 2 emberre tartozik szerintem.
Engem nem zavar.
Tudok halk lenni
N
Ha elötte/utána elmész tisztálkodni a fürdőbe akkor úgyis tudják, hogy mi van. Nem is értem, hogyan lehet valakinek annyi esze, hogy nem zárja be ilyenkor az ajtót.
Lehet kivenni szobát is, ilyen búvóhelyet. Itt a jó idő, ki lehet menni a természetbe. Kocsi is egy megoldás. Baráti kölcsön kéró. Áruház mozgássérült mellékhelyisége stb stb.
Volt is egy ilyen kérdésem ami ide kapcsolódik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Engem nem zavart mikor meg otthon laktam a szüleimmel, tisztában voltak vele hogy csináljuk.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!