Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megküzdeni ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
Amikor összejöttem a barátommal (ő volt az első barátom) nagyon sokáig nem tudtam felszabadulni az ilyen szexuális dolgokban. Egyrészt nehezen tudtam rendesen lekommunikálni a dolgokat, de emellett az első hónapokban nem is nagyon tudtam élvezni semmit. A barátom szerencsére nagyon figyelmes volt, nem is erőltetett semmit, és folyton kérdezgette, hogy mit csinálhatna másképpen, stb..De a gond nem vele volt, hanem azzal, hogy én nagyon "szex ellenes" nevelést kaptam, és amiatt nehezen tudom elengedni az ezzel kapcsolatos szorongásaimat. Egy idő után szerencsére sokkal jobb lett a dolog, és tudtam is élvezni meg minden, viszont körülbelül egy hónapja néhány tünet miatt napokig azt hittem, hogy terhes vagyok. Borzasztóan bepánikoltam, és még két teszt után sem voltam benne teljesen biztos, hogy minden oké. Azóta persze már minden gyanúm elszállt, viszont megint képtelen vagyok élvezni bármit is. Legtöbbször még a közeledésre is megmagyarázhatatlanul feszült leszek, és ha még fel is izgulok a szex akkor is fáj. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne tartson megint hónapokig, hogy élvezni tudjam ?2019. máj. 13. 17:10
1/1 anonim válasza:
Ha védekeztek NINCS miért izgulni
De Te keress fel egy Szexuálpszichológust
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!