Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lányt már tíz perc ismerkedés után lehet szopatni a diszkóban. Ezt miért vállalják be?
Utolsó: ezen most én is sokkot kaptam ...
Anno nyaralason megcsókolt egy srác emlekszem hetekig furán éreztem magam, hogy idegen volt stb :D
Igazából számítottam rám hogy lesz itt olyan válasz aki majd azt írja persze csinált már ilyet na de hogy szinte az összes válasz pozitívan reagál a kérdésre... és akkor én vagyok leprűdezve. Ha szingli lennék se csinálnék ilyet, mennyire undorító már, ismeretlen emberrel, nem is ismered a higieniáját :D
Meg egy büdös koszos diszkóban a sárga földig leiszod magad ész leszopsz valakit? Most komolyan? Tényleg nem vagyok prud se öreg se régimódi, szeretem a jó szexet de számomra ez nem hogy közönséges hanem undorító
"De egy házibuliban, simán leszopom bármelyik haverom ha olyan a hangulat."
Hogy nekem miért nem sikerült ilyen lányokat megismernem!?
Sajnos úgy látom,hogy a lányok bizonyos része teljesen éretlen az életben való megfelelésben.
Tényleg őszintén sajnálom!
már nem vok singli, ne írjatok privit. Köszi
Amúgy a véleményem ugyanaz, ha bejön, nem fogom lerázni. És nem vok ribi, mert nem a pénzre megyek
Egyszer csináltam ilyet 17 éves voltam,
19/l
Ezt en se ertem, de vannak ilyen nok diszko nelkul is.
Azt ertem, hogy a no felizgul ra. De utana hol a levezetes? Hogy a pasi vissza se nez?
Masik, hogy gyerek ugyan nem lesz, de ilyen konnyed kalandnal oralhoz is kellene ovszer es ezen az egovon nyilvan nem hasznaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!