Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akit a kifejezetten pici farkú fiúk izgatnak?
Van ilyen lány?
És olyan, aki alázni szereti a pici farkú pasikat?
Mit szerettek benne?
Kedves Kérdező!
Hiába pontozod le azokat, akik azt írják hogy nem jön be a kis farok, attól még nem lesz kevésbé igaz.
Mindkét véglettel egyetértek. A túl nagy lehet fájdalmas is. Az is fontos hogy hogy használod. De megvan az arany középút, a 14-18 cm ami nem is kicsi, nem is hatalmas és ha jól használják, akkor az a legjobb.
Sajnálom hogy itt senki nem simogatja az önbizalmad azzal, hogy gerjednek a kis péniszre.
Héj!
Én senkit nem pontoztam sem fel, sem le! Becsszó!
#33- as, pontosan milyen viselkedés a taszító?
Kifejtenéd bővebben? :)
Téged a saját farkad jobban felizgat, mint bármi más a világon. Kissé nárcisztikus vagy, nem? :D Szép ha az ember elfogadja és szereti amije van, de te túlzásba viszed és már-már felvágsz vele holott köztudott, hogy a nők többsége azért a méretesebb farkat szereti.. Ezért baromság itt villogni a "semmivel" és provokálni a népet. Ha neked jobb egészségedre!
33-as voltam
Engem nem a farkam izgat fel, hnem a punci. Amit megpróbálok minél nagyobb örömhöz juttatni a farkincámmal.
Az, h kicsi szerinted, attól még jókat lehet vele élvezni. Mindkét fél számára.
Kivéve, h kamion méretű punci van a lábad között. Az csak nem az én hibám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!