Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akit a kifejezetten pici farkú fiúk izgatnak?
Figyelt kérdés
Van ilyen lány?
És olyan, aki alázni szereti a pici farkú pasikat?
Mit szerettek benne?
2019. máj. 12. 15:55
11/55 anonim válasza:
A nagyfarkúakkal cseszett ki? A nők nem vallják be hogy az tetszik nekik, mert mindjárt qurvák lesznek... buknak a nagyra.
12/55 anonim válasza:
Én nő vagyok, és engem biztosan nem izgatnak a kicsi farkak. Nem is érzem szinte, főleg nem egy nagy farokhoz képest. Olyan élményérzetet egy kis farok nem tud adni, de honnan is tudhatnád, mikor nincs hüvelyed :D Nekem egész kb 20 centiig nem is fáj, 17 alattival meg nem is vagyok szívesen.
13/55 A kérdező kommentje:
Biztosan jó tág nuni lehet alattad. :)
Nincs kicsi farok, csak nagy pina. :)
2019. máj. 12. 16:21
15/55 anonim válasza:
Nem, kimondottan szűk is vagyok. Meg pici, testalkatra is. Csak könnyen felizgulok, és így nagy farok is belémfér :D “Nincs kicsi farok” - de van, a tiéd pl.
16/55 anonim válasza:
Amúgy a négerekhez nem vonzódok, de fehérek is élnek nagy farokkal.
17/55 anonim válasza:
Fehérek között elég ritka az extrém méret.
Pedig négerrel jobban járnál.
18/55 A kérdező kommentje:
Az enyém kicsi?
2019. máj. 12. 16:34
19/55 anonim válasza:
Ez talán kérdés? Hamutartóban elnyomni való csikk...
20/55 A kérdező kommentje:
Fejezd már be 42% - os.
Te nem lány vagy, tőled ez nem frankó! 😂😂😂
2019. máj. 12. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!