Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odamegyek lányokhoz azzal a szöveggel, hogy magányos vagyok, dugni szeretnék, akkor mi lesz?
Ugyanmár, rengeteg ri**nc van. Járj bulikba, csak próbálkozni kell, egyszer bejön majd. Persze előtte pár normális csaj lehet felképel meg megaláz. :D
Ennél már az is biztosabb, ha neten szerzel direkt szex kapcsolatot, akár fizetőset is.
De normális csaj nem fogsz ezzel a szöveggel felszedni, azt jegyezd meg, tehát hosszútávú kapcsolatról így ne is álmodj.
4. Vagyok. Arra a mit privátban írtál nekem:
" én meg jól pofán b**om őket ököllel, ha kiröhögnek és kicsúfolnak, mert a csúfolódásból már nagyon elegem van "
Inkább csak annyit mondanék hogy kezeltesd magad.
Nekem ezt írta privátba:
"én meg ököllel bebaszok a csajnak egy akkorát, hogy az anyja se fog ráismerni"
Hát...így nem sok szerencséd lesz a nőknél. 😁
Gyakorolhatod a visszautasítás élményét.
Pepszi Szigeten a "van nálad kotton, vagy feleslegesen koptatom a számat?" dumával 20-ból 1x bejött a dolog. Igaz, közben voltak véres jelenetek és valaki még a szemeteskukába is belerakott, de trolloké az internet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!