Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen belezúgtam a tanáromb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belezúgtam a tanáromba 18/l Mi legyen?

Figyelt kérdés
Idén érettségizek és egyszerűen csak azon kattogok, hogy hányszor látom még ha egyáltalán látom. 40+os férfi akinek van családja, de kinézetre meg jobban néz ki, mint a legtöbb srác az iskolában. A legrosszabb, hogy egy aranyos cuki emberke aki mindig mosolyog és mindenkivel kedves, így pedig hihetetlenül nagy bűntudatom van emiatt. Most akkor mondjam el vagy verjek ki a fejemből és akármelyiket is csinálom hogyan?

2019. máj. 11. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel nem te vagy az első aki beleesik a tanárjába, ergo mivel családja van maximum megmosolyogná a dolgot. Lépj tovább. 29/F
2019. máj. 11. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Ezt már a héten kérdezted pár százszor.
2019. máj. 11. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt el kell engedni, minél előbb dolgozod fel, hogy semmi se lesz belőle annál jobb lesz neked is. Túl fiatal is vagy + a tanárod + egy tanár nem kockáztatja meg, hiszen neki az állásába is kerülhet egy ilyen. Szóval tényleg esélytelen.
2019. máj. 11. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Isten őrizz, hogy ilyesmivel elé állj! Szinte mindenkinek van olyan az életében, amikor "szerelmes" egy tanárába. Ha idén érettségizel, akkor eleinte rossz lesz, h nem látod, de aztán meg fog oldódni a gond és túl leszel rajta, ha nem találkoztok naponta.
2019. máj. 11. 13:08
 5/6 A kérdező kommentje:

2. Én nem kérdeztem ezt meg sehol esdig, de köszönöm az érdembeli választ.

3. Igazából az állását azt a körülmények miatt nem kockáztatná, de én is elég kevés esélyt látok rá, hogy jó dolognak tartaná.

2019. máj. 11. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos néha van ilyen, megértelek.

El fog múlni

2019. máj. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!