Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti borotváljátok a zacsiról a szőrt és alatta? Milyen okból?
Figyelt kérdés
Zacsikat meg alatta a lyuk és a zacsik között.
Orális szexnél szokták ott nyalni ez a fő oka?
2019. máj. 9. 20:41
4/10 anonim válasza:
Igen szoktam mert így jó, és higiénikus is. Nem szokták nyalogatni.
5/10 anonim válasza:
igen szoktam ott borotválni
a fő oka valóban az hogy nyalja a barátnőm
6/10 anonim válasza:
Igen.A zacsit mindenképp.Csajom szereti kényeztetni,Meg higénikusabb is.
7/10 anonim válasza:
Igen, borotválom. Szeretem az orálszexet adni is és kapni is, és az szőr nélkül élvezetesebb. Teljessen meg tud bolondítani egy olyan lány aki meri is használni a nyelvét mindenhol.
8/10 anonim válasza:
Igen, a párom is leszedi. Ahogy én is a pncimról. Imádom ott nyalogatni. És ő is imádja ahogy nyalom. Ez a fő oka.
32/N
9/10 anonim válasza:
Igen, én borotválom az egész intimrészt,feneket. Nem a szex miatt,sok szőröm van, jobban érzem magam ha le van szedve.
10/10 anonim válasza:
Szoktam mostanában, mert a herezacskómon is hosszú szőr volt, és nyilván nagyon kellemetlen így a lánynak, ha szopni szeretné a golyóim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!