Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik nem borotváljátok, miért jó nektek a lábatok közt szőrösen?
Figyelt kérdés
Vannak pasik, akiknek izgató, ez világos.
De nektek miért? Szebbnek tartjátok a sunátokat, vagy mi?
2019. márc. 16. 22:39
1/6 anonim válasza:
En borotvalkozom, de ha nem tennem az azert lenne, mert nekem mikor szortelenitek az utana levo 1 het maga a pokol. Viszket, szur, faj stb mivel no vissza a szor, valamint teljesen kipattogzik az erzekeny borom, benovesek keletkeznek es nagyon kellemetlen. Tehat ez szerintem nem feltetlen esztetikai kerdes egy nonel, hanem ha nincs parja, es nem is szeretne minek kinozza feleslegesen magat, ha ugysem latja senki. De persze itt nem az igenytelensegrol beszelek, az mar egy masik kategoria. En sajnos meg nem talaltam meg a megfelelo modszert a szortelenites teren, a veglegessel szeretnek probalkozni, csak sajnos egy alakalom 30-40 ezer volt a baratnomnek es legalabb 10 alkalomra lenne szuksegem ami nem keves penz..
2/6 anonim válasza:
Miért, a férfiak, akik nem borotválják, nekik miért jó?
3/6 anonim válasza:
Annyit elárulok van olyan nő aki ha széthúzza szőrösen akkor is csiklandozza az orrodat.De van egy olyan fajta amelyik ha széthúzza mintha nem lenne szőrös annyira körben és az izgató és az nem csikiz bármennyire szőrös.
5/6 anonim válasza:
Sokkal kényelmesebb, nincs szúró viszkető érzés amikor elkezd nőni. Nincs macera a borotválással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!