Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mikor gyorsan elmennek mindig azzal védekeznek, hogy ez tulajdonképpen bók mert ennyire izgató volt a nő. Kamu vagy valós szöveg lenne?
kamu
ki voltak éhezve ennyi
bármilyen punciba hamar elmentek volna
különbség kell tenni a korai magömlés és ha valaki egyszer-egyszer hamar elmegy, mert ki van éhezve vagy túl szűk stb...
A korai magömlés egy betegség!
Ha meg valaki néha hamar megy el az az új partnernek, vagy a túlzott izgalomnak köszönhető
Hozzá állás kérdése.
Ha régebben volt utoljára nővel a csávó, és teljesen ráizgul, hogy punci punci, meg kapja és eldurran, noss ezesetben igaz az, hogy annyira izgató volt hogy elsült, és igaz az is hogy majdnem minden nő esetén - de lehet hogy minden nő esetén így lenne -
Véleményem szerint naivitás azt hinni hogy egyetlen nőnek szól, inkább nőiességnek szól. - és nem utolsó sörban ösztönös fajfentartási ösztön.
Csak hogy állítást cáfoljak, én nem szoktam védekezni, a párom tisztában van vele, hogy ilyen vagyok, és szokott ezzel visszaélni/gondoszkodni is, én nem szeretnék korán elsülni, ő viszont épp csak hogy nem süt el.
31F
Eddig volt h elhittem a pasinak, de most már tudom h csak kamuzott.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!