Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci csajjal szexeltem tegnap és eszméletlen jó volt. Minden duci csaj ilyen?
4-es.
Hülyeséget írsz. Túlsúlyos vagyok
Simán szexeltem 11-12 centis péniszű pasival. És volt hogy még fájt is vele. Pedig a császáros szülés miatt lógós kötény hasam lett
Még sem okozott gond ott a behatolás.
Nem függ tőle.
Sőt, ha pl nem fogadja el a testét, akkor borzalmas. Ott csinálnád begerjedve, ő meg azzal van elfoglalva, hogy hogyan néz ki, meg takargatja magát
Voktam már 45 kilós démonnal, és elég kerekded fadarabbal is.
A top 3 élményemből nekem is van olyan ami duci csajhoz kapcsolódik, de szerintem ugyanúgy a személyiségük miatt van, és nem a testslkatuk.
Aki nem meri megfogni a farkat 50 kilosan, az ha elhizik sem lesz hirtelen más, aki meg nyitott, kísérletezgető, az egy fogyással nem fogja elfelejteni az addigi tudását.
Ez olyan kb mintha azt mondanád, hogy a testsúly befolyásolja, hogy mennyire jó matematikából.
Pf... volt egy jó élményed. Nagy ügy. (Bár inkább csak te hiszed azt...)
Utcán meg égő megfogni a kezét😀😀😀😀😀
Vedd el feleségül ha mered! Ja, hogy annyira mégsem volt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!