Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgatónak vagy inkább undorítónak tartjátok az ondó látványát?
Figyelt kérdés
f/282019. máj. 9. 10:13
2/13 anonim válasza:
Az csak ondó.
Donor anyag semmi több
Nem fogok felizgulni tőle de megkívánni se..
1 funkciója van az ondónak ha azt nem -bírja ellátni akkor szóra se érdemes mehet a kukába a többi közé a gazdájával együtt
4/13 anonim válasza:
Ha egy pohárba belevered és elem teszed akkor nem izgulok fel rá.
Sőt igazából semmikor se izgulok fel rá. De nagyon nagyon szeretem a férfi kieleguleset amihez ugye hozzá tartozik a ondó. Ezért is szeretem a legjobban ha a számba élvez. Ott igazán erezhetem mindenestul az enyém lehet.
5/13 anonim válasza:
4. Nekem egyszerűen undorító férfiként, ha a nő lenyeli az ondót. Brrrr! Véres tampont is szoktál szopogatni?
6/13 anonim válasza:
"Ott igazán erezhetem mindenestul az enyém lehet."
Ezek szerint a szarát is megennéd.
7/13 anonim válasza:
Számomra izgató, de persze nem minden idegen pasié.
8/13 anonim válasza:
Barátomé izgató, más pasié undorító
10/13 anonim válasza:
Se nem izgató, se nem undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!