Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

A párommal 7 éve vagyunk együtt.

Párszor említette, hogy mennyire imádná, ha a számba mehetne el. Kétszer meg is történt, de egyszerűen majdnem elhánytam magam, mikor az a meleg takonyszerű keserű ondó a számban landolt.

2. Eset után me gmondtam neki, hogy soha többet nem tud erre rá venni.

Most azt mondta egy hege, hogy mivel undorodom ettől ívy tőle undorodom és így ő tovább lép, és vege.

Kikészültem, mert mindig mindent megadtam neki, kivéve ezt az egy dolgot. Pisit kért a szájába, megkapta, bár engem ez sem hoz lázba, meg kicsit betegesnek is tartom, úgy voltam vele, hogy legalább ezt megadom neki ha nagyon akarja, mert szetetem. Szexben soha nem utasítottam el, még munka után sem.

Hogy vegyem rá magam olyan dologra, ami engem reflexből hányingerrel tölt el? Nem tőle van undorom, csak az ondótol magától.

Igen, ő megadta nekem mindig a nyalást, de egyszer sem kértem rá, elmondása szerint ezt ő maga imádja.

A fenekemet is imádta nyalni, erre sem én kértem hanem mert imádta.

Hogyan küzdjem le abban az esetben a hányingert, mikor a számba élvez? Mert én szeretném neki megadni neki, de egyszerűen a szervezetem így reagál rá.

2019. ápr. 27. 03:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem szánalmas, hogy emiatt képes lenne egy 7 éves kapcsolatot otthagyni.. ha nő lennék és ilyet mondana, akkor lehet, hogy büszkeségből én magam dobnám ki, bármennyire is fájna. Mondd meg neki, hogy vegye a saját szájába.
2019. ápr. 27. 03:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ferfikent azt gondolom, h ez csak egy urugy volt a szakitasra. ha meg tenyleg emiatt dobott volna akkor orulj, h vege. nagyon ritkan van amikor egy par mindket tagja teljesen egyforman gondolkodik a szexrol es egyforma dolgok izgatjak. szerintem te tudtal kompromisszumot kotni o viszont nem. lehet, h lesz aki lenyeli neki, de mondjuk az meg undorodni fog a pisitol... szoval en ezert nem ertem ezt es ezert mondom, h szerintem nem ez volt az indok.
2019. ápr. 27. 03:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Szóval akkor megcsalt volna és ez volt az ürügye?

Ha így is van, akkor miért nem tudott egyenes lenni és így elmondani?

Most talán még roszabbúl érzem magam. Becsapva megtörve. 18 éves korunk óta együtt voltunk. Ennyit jelentettem neki.

2019. ápr. 27. 04:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyikünk se írta, hogy megcsalt volna.
2019. ápr. 27. 04:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
lehet, h pont ez volt a gond. eleg fiatalon jottetek ossze amikor meg 2-3 evnel tovabb nem tartanak a kapcsolatok es gondolom most jott ra, h meg ki akarja magat elni. de ezer masik ok is lehet akar, ezt mar csak o tudja. de az is lehet, h igazat mondott.
2019. ápr. 27. 04:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha emiatt képes veled szakítani akkor sosem szeretett téged igazán.

L

2019. ápr. 27. 05:40
 7/11 anonim ***** válasza:
7%

A pisiszex az oké, de ez nem? O.o furcsa madár vagy.

Amúgy szerintem is csak ürügy.

2019. ápr. 27. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak kifogás de nem feltétlen azért mert megcsalt volna. Hanem gyáva volt őszintén és egyenesen szakítani.

Technikai megoldás meg az lett volna hogy az ejakuláció pillanatában nem veszel egy pár pillanatig levegőt.

Ezért a garatreflexed nen reagált volna.

2019. ápr. 27. 07:08
 9/11 Yskirde ***** válasza:
100%
Semmi olyanba nem kellett volna belemenned amit nem szeretsz, ez a dolog a költsönösségről szól. Hagyd, hogy szakítsom, ez egy nyomorék, és tényleg ürügy lehet
2019. ápr. 27. 08:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez csak ürügy. Ha valóban szeretne nem akarna kilépni...
2019. ápr. 27. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!