Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
A párommal 7 éve vagyunk együtt.
Párszor említette, hogy mennyire imádná, ha a számba mehetne el. Kétszer meg is történt, de egyszerűen majdnem elhánytam magam, mikor az a meleg takonyszerű keserű ondó a számban landolt.
2. Eset után me gmondtam neki, hogy soha többet nem tud erre rá venni.
Most azt mondta egy hege, hogy mivel undorodom ettől ívy tőle undorodom és így ő tovább lép, és vege.
Kikészültem, mert mindig mindent megadtam neki, kivéve ezt az egy dolgot. Pisit kért a szájába, megkapta, bár engem ez sem hoz lázba, meg kicsit betegesnek is tartom, úgy voltam vele, hogy legalább ezt megadom neki ha nagyon akarja, mert szetetem. Szexben soha nem utasítottam el, még munka után sem.
Hogy vegyem rá magam olyan dologra, ami engem reflexből hányingerrel tölt el? Nem tőle van undorom, csak az ondótol magától.
Igen, ő megadta nekem mindig a nyalást, de egyszer sem kértem rá, elmondása szerint ezt ő maga imádja.
A fenekemet is imádta nyalni, erre sem én kértem hanem mert imádta.
Hogyan küzdjem le abban az esetben a hányingert, mikor a számba élvez? Mert én szeretném neki megadni neki, de egyszerűen a szervezetem így reagál rá.
Ha valóban szeret, akkoris hiányzik neki évek óta!
Ilyen egyszerű. Akárhogy is szeret, mindig visszajön, hogy sose kapja tőled. Ez minden kapcsolatot elront idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!