Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne megkérni a barátomat, hogy borotválja le odalent?
Ne szó szerint kérd meg hanem inkább vezesd rá, célozgass rá.
Pl: "Szívem képzeld azt álmodtam h leborotválhattam én a f*rkadnál a szőrt, és annyira felizgultam h ilyen csupasz voltál h ahww nagyon benedvesedtem. Mi lenne ha kipróbálnánk?" :)
L
Nem ciki egyik haverom a barátnőjét kérte meg hogy borotválja le hátul oda lent....!!!!! Szoval megjegyzem ha már hosszabb ideje vagytok együtt én még kíváncsiságból is meg csinálnám a baratnomnek (egyszer majd felteszem neki ezt a kérdést :D) semmi szexualitás nincs benne csupán kíváncsiság hogy most a lányoknál ez hogyan megy milyen lesz egybol közvetlen utána stb!
De persze magamat már cikinek éreznem! 😂😅 szoval azt csinálom egyedül!
Szerintem egyáltalán nem bántó, sőt. Egyszerre van neki bensőségessége, intimitása (kölcsönös bizalom), és kellő szexuális varázsa.
Én speciel kifejezetten örülnék annak, ha ilyen kreatív barátnőm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!