Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik kifejezetten szűz fiúkra "izgulnak"?
Régen volt ilyen kattanásom. De bele untam a nyavalygásukba még a sajnáltatásukba . Nagyon önpusztítóak
25n
Ez mibe számít egy lánynak? Nekem annyiba számít hogy örülnék ha lenne egy barátnőm aki még nem volt senkivel.. Mondjuk a szeretetről nem ez dönt, de nem hátrány ha az akivel vagy nem feküdt már össze mindenkivel...
Tény hogy én is rohadtul kivánom nem vagyok egy szent, de szeretetből jobb lenne :D Mondjuk sajna volt már 1 lány csak hát nem tartott sokáig..
18F
Én meg ilyen lányt keresek...
27F, BP
Közel 8 milliárd ember él a földön, mindenféle van, így ilyenek is. A történelem folyamán pedig már mindenféle kapcsolatot kipróbáltak, nincs új a nap alatt.
Értelmes szűz esetén kitudja használni a tapasztalt nő, hogy kedve szerint alakíthatja. Tahó pasival, akkor sem jár jól, ha az szűz.
Egyes nők számára a szűz srác egyfajta élő szexjátékszer. Jobb, mint egy dildó, ám még nem olyan, mint egy tudatos férfi. Könnyű megkapni, majd elhajítani. Van olyan nő, aki szinte sportot űz ebből. (szerencsére nem sok)
Ilyen élő szexjátékszer típusú pasikra, srácokra vadásznak még párok is többes szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!